Kontakt

Wettersol är din lokala solcellsleverantör i Jönköping med omnejd. På Wettersol värdesätter vi kunskap. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att köpa solceller. Det uppnår vi genom att vara pålästa, lyhörda och personliga i vår service. Vi utgår alltid från din unika situation när vi designar en solcellsanläggning som ska hålla i många år framöver. Du ska alltid kunna tjäna in din kostnad för solpaneler.

För dig som planerar att köpa solpaneler i Jönköpingsområdet

På Wettersol hittar du välutbildad personal med stor kunskap. De flesta av våra installatörer är faktiskt utbildade Soleltekniker. En utbildning som finns tillgänglig här i Jönköping. Vi vet att en bra solcellsinvestering kräver att varje enskild kund får svar på sina frågor. Därför finns vi här för att hjälpa till.

Vårt sätt att ta oss an ett solcellsprojekt är att prata, undersöka och ta beslut tillsammans med dig som fastighetsägare. Utan en rejäl genomgång av dina förutsättningar går det helt enkelt inte uppskatta en korrekt kostnad för dina solpaneler. Kontakta oss via formuläret här på sidan och beskriv kort dina behov. Vi återkommer inom kort till dig. Vår rekommendation är att ta in offerter från flera aktörer innan du bestämmer dig för vilket företag du ska köpa solceller av. Välkommen att kontakta oss.

Personal

avatar

Christian Friis

VD, Ekonomi & montering

036-3366813

avatar

Jonas Gustafsson

Projektering & montering

036-3366812

Magnus Juvén

Projektering & försäljning

036-3366811

avatar

Robin Grahn

Montering

036-3366814