Solcellsleverantör i Jönköping

Offert

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för vidare konsultation inom kort. Tillsammans skapar vi lösningen som bäst passar ditt behov och hem.

Offert

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för vidare konsultation inom kort. Tillsammans skapar vi lösningen som bäst passar ditt behov och hem.

Wettersol är din lokala solcellsleverantör i Jönköpingsområdet. På Wettersol värdesätter vi kunskap. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att köpa solceller. Det uppnår vi genom att vara pålästa, lyhörda och personliga i vår service. Vi utgår alltid från din unika situation när vi designar en solcellsanläggning som ska hålla i många år framöver. Du ska alltid kunna tjäna in din kostnad för solpaneler.

För dig som planerar att köpa solceller i Jönköpings kommun med omnejd.

På Wettersol hittar du välutbildad personal med stor kunskap. De flesta av våra installatörer är utbildade Soleltekniker. En utbildning som finns tillgänglig här i Jönköping. Vi vet att en bra solcellsinvestering kräver att varje enskild kund får svar på sina frågor. Därför finns vi här för att hjälpa till. Vi brinner för att få se hela Jönköpings kommun med omnejd ta stegen mot att livnära sig på solenergi från solceller – för en mer trygg, ekonomisk, och säker framtid.

Vårt sätt att ta oss an ett solcellsprojekt är att prata, undersöka och ta beslut tillsammans med dig som fastighetsägare eller ägare av en jordbruksfastighet. Utan en ordentlig genomgång av dina förutsättningar går det helt enkelt inte att uppskatta en korrekt kostnad för dina solpaneler. Kontakta oss via formuläret här på sidan och beskriv sammanfattat dina behov. Vi återkommer till dig inom kort!

Personal

Christian Friis

VD, Key Account Manager

036-3366813

Jonas Gustafsson

Montage- & Serviceansvarig

036-3366812

Magnus Juvén

Produkt- & Marknadsansvarig

036-3366811