Batterier

Spara in på dina elkostnader och nyttja den lagrade elen i ditt solcellsbatteri vid behov. Kombinera batteriet med stödtjänster som CheckWatt för att tjäna pengar med ditt batteri.

Tjäna pengar på ditt batteri med CheckWatt

Ditt batteri kan göra mer än du tror.

Genom att ansluta batteriet till CheckWatts tjänst Currently, kan du både tjäna pengar och hjälpa till att hålla det svenska elnätet stabilt.

Med ett batteri köper man i princip ingen el alls under sommar- & vårmånaderna. Känslan att vara självförsörjande är underbar!

Med ett batteri får du ut mer av solcellerna

Att komplettera sin solcellsanläggning med ett solcellsbatteri är en smart åtgärd för att få ut mer gratis el av sina solceller. Ett batteri ger även andra möjligheter att kunna spara eller köpa el vid lågt elpris från elnätet eller nyttja backupström vid strömavbrott.

Välj solcellsbatterier som lagrar elen effektivt

Att öka egenanvändningen av sin solel kommer vara betydelsefullt när stödsystemen avskaffas och i takt med att elpriserna fortsätter stiga. Att solceller + batteri är en försäkring mot full exponering av stigande elpriser lärde man sig uppskatta redan sommaren 2021, men även nu när elpriset rusat långt bortom vad som varit ett normalt elpris historiskt. Att låta batteriet spara el dagtid och driva hemmet med billig el kvällstid tror vi kommer vara standard i framtiden. Men varför vänta tills dess? För fördjupad information om marknadens olika solcellsbatterier kan du ladda ned Wettersols guide av batterier.

Lär dig mer på vår YouTube-kanal

För att ansluta ett batteri till din solcellsanläggning behöver du ha en hybridväxelriktare, Magnus, Vd på Wettersol förklarar hur det fungerar.

Vill du ha 0 kronor i elräkning?

Lagra elen till när den behövs som mest!

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Adress*
Vad är du intresserad av?*
Till vad?*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!

Daniel Säljare Wettersol

Daniel Mattsin

Säljare Villa

036-333 62 80

Säljare Villa Wettersol

Kristofer Svensson

Säljare Villa

036-336 68 16

Marcus Åhlander Säljare lantbruk industri Wettersol

Marcus Åhlander

Säljare Företag/Lantbruk

036-336 68 20

Få offert