Solceller_Villatak_Jönköping

Framtidssäkra ditt hem

Solceller, Batteri, och Elbilsladdare till Villa.

Framtidssäkra ditt hem

Solceller, Batteri, och Elbilsladdare till Villa.

Går du som privatperson i tankarna att investera i en solcellsanläggning till ditt hem?

Då har du kommit rätt. På Wettersol ser vi det som vårt primära uppdrag att du som husägare ska få ut så mycket som möjligt av din investering i solenergi.


SMIDIGT

Kontakta oss på aningen telefon, mail, eller via webben. Därefter analyserar vi dina förutsättningar, lyssnar in dina önskemål, och bokar in ett personligt möte för att kunna erbjuda dig bästa möjliga anläggningen till just ditt hem. Vi skickar en offert, och sen kommer våra egna specialutbildade montörer på solceller kommer hem till dig och installerar anläggningen. 

SMART

Att investera i en solcellsanläggning är ett smart beslut både för din plånbok, ditt hem, och miljön. Solenergi är en förnyelsebar energikälla som vi alltid kommer kunna lita på. Den egenproducerade solelen är gratis att använda och det som du själv inte använder kan du sälja till ditt elbolag – och på så sätt tjäna pengar! Med ett installerat batteri blir detta ännu mer effektivt.  Solcellerna ökar även värdet på ditt hus och gör dig i princip oberoende av andra eloperatörer och de osäkra elpriserna. 

KRISTOFER VILL HJÄLPA DIG!

——————

Kristofer är en av våra säljare och har extra koll på just villor. Kontakta honom med alla dina frågor så hjälper han dig från början till slut.

Kristofer Svensson

Säljare, Villa

036-336 68 16

Solceller_Solpaneler_Villa_Jönköping

Nytt bidrag från januari 2021 –Skattereduktion för Grön teknik.

Från och med 1 januari 2021 införs i Sverige en ny bidragsmodell för solcellsanläggningar, energilager och elbilsladdare till enfamiljshus. Det heter Skattereduktion för Grön teknik och kan jämställas med andra rut- och rotavdrag. Det är företaget som levererar och installerar anläggningen som gör avdraget direkt på fakturan till kund. Det är alltså slut med krångliga ansökningshandlingar till Länsstyrelsen.​

Avdraget är 15% på kostnaderna för material och arbete som utförs vid montering av solcellsanläggning på villa.​ Eftersom vissa kostnader inte ingår enligt skatteverket (resa, projektering mm) blir det effektiva avdraget 14.55%

Annorlunda tak? Kul tycker vi!

Alla hem ser olika ut och har unika förutsättningar. Därför är det så viktigt att du som husägare väljer en installatör som har koll på hur man agerar i olika situationer för att maximera resultatet av din anläggning. Standardlösningar fungerar på många men långt ifrån alla tak. Därför kommer vi hem till dig och gör ett platsbesök när du vill installera och investera i en anläggning som har det där lilla extra. 

Solceller_Solpaneler_Jönköping
Solceller på 4 takytor i 3 vädersträck

Dokumentation

Efter färdig installation ger vi dig alltid en pärm med all information du behöver om din solcellsanläggning.

Myenergi Appen

MyEnergy App, följ din solcellsproduktion

När du väljer att ansluta dina solceller till ditt internet kan du enkelt följa din solsellsproduktion och användning i appen. Vi visar hur!

Elbilsladdare

Avdraget på 50% gäller även för dig som installerar en elbilsladdare. Även här omfattas såväl material som installation. OBS! Det är endast i kombination med installation av ett företag som bidrag medges. för laddaren Det är alltså inte möjligt att få bidrag om du väljer att köpa elbilsladdaren själv. Detta gör att det blir billigare att låta oss installera en elbilsladdare än att själv köpa materialet.

Batteri

Vid installation av energilager /solelsbatterier, har du rätt till ett avdrag på 50% för batteri och arbetskostnad för installation. OBS! Det är endast i kombination med installation av ett företag som bidrag medges. Det är alltså inte möjligt att få bidrag om du väljer att köpa batteriet själv.

Solpaneler i jönköping

TIDIGARE KUNDER

Solceller villa Jönköping
Solceller villa Jönköping
Solceller villa Jönköping
Solceller villa Jönköping

BRA ATT VETA

Istället för att börja räkna på hur många paneler du får plats med på ditt villatak bör du först fundera på hur elförbrukningen ser ut i ditt hushåll. Elförbrukningen över dygnet är den enskilt viktigaste aspekten för att nå optimal nytta av en solcellsanläggning.

De flesta hushåll förbrukar mest el under morgontimmarna och på kvällen. Det hänger ihop med matlagning, varmvatten och tvättmaskin och kanske elbilsladdning, kort sammanfattat att fler i hushållet är hemma. Det är vid dessa perioder av hög elförbrukning som du vill ha som mest nytta av din egenproducerade el. På Wettersol är vi experter på optimering av solcellsanläggningar av alla storlekar. Vill du ha ett förslag för din fastighet, kontakta oss redan idag.

När vi designar solcellsanläggningar så har vi alltid ditt bästa i åtanke. Alla tekniker och installatörer på Wettersol är välutbildade, certifierade för solceller och har kunskap om den senaste tekniken. Vi kompromissar aldrig med kvalitet och kunskap.

På Wettersol jobbar vi enbart med väletablerade varumärken, både vad gäller solpaneler, växelriktare, batterier och elbilsladdare. Val av produkter har med prestanda, takets konstruktion och utseende att göra. Vi hjälper dig att göra rätt val.

En solcellsinstallation är för många fastighetsägare ett bra tillfälle att framtidssäkra elförsörjningen. Prata gärna lagring av solel i batterier och installation av elbilsladdare med oss. Det här är två tillval som blir allt mer populära bland villaägare.

Kontakta mig med dina frågor om solceller, laddbox, och batteri för villa!

Ser framemot att höra ifrån dig.

Kristofer Svensson

Säljare, Villa

036-336 68 16

Vill du veta mer om framtidens elförsörjning och solenergi?