Köp Solceller med Jönköping Energi och Wettersol

Nu kan du köpa våra solcellsanläggningar, få de installerade av oss och samtidigt ta del av Jönköping Energis förmånliga elhandelsavtal. Det innebär att du får extra bra betalt för din överskottsel, kombinerat med avtal för rörligt timpris.

Wettersol – din lokala solcellsinstallatör

Wettersol är ett väletablerat företag. Vi har installerat solceller på ett hundratal villor i Jönköping och vet hur viktigt kvalité, service och trygghet är.

Få fri offert!

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Adress*
Vad är du intresserad av?*
Till vad?*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Prata med någon av våra säljare

Säljare Villa Wettersol

Kristofer Svensson

Säljare Villa

036-336 68 16

Daniel Säljare Wettersol

Daniel Mattsin

Säljare Villa

036-333 62 80

Exklusivt elhandelsavtal – få extra bra betalt för din överskottsel

Med el från Jönköping Energi är du med och bidrar till en hållbar stad och är en god kraft för kommande generationer genom att all vår el kommer från förnybara källor. Dessutom går vårt överskott tillbaka till att utveckla vår stad. Bra eller hur? Tillsammans med Wettersol erbjuder Jönköping Energi förmånliga avtal, där du får extra bra betalt för din överskottsel, kombinerat med avtal för rörligt timpris. Avtalet består av två delar;

Mikroproduktion rörligt pris.

Jönköping Energi hjälper dig att ta till vara på den el du inte själv använder, så kallad överskottsel. De köper den av dig till spotpris +10 öre första året. För att de ska kunna köpa din överskottsel från dig krävs ett elhandelsavtal med dem.

Elhandel rörligt pris med Jönköping Energi

100% förnybar el. Rörligt pris för dig som vill följa med prisutvecklingen på elmarknaden. Fast månadsavgift 30kr tillkommer.

Vad säger våra kunder?

En villa med solceller på taket
En villa med solceller på taket
Jättetrevliga killar och tjejer. De var väldigt hjälpsamma under hela processen och kan verkligen sin sak!
Benny & Lisbeth
Solceller i Tenhult, Jönköping
Solceller i Tenhult, Jönköping
Vi jämförde flera installatörer i Jönköping, men Wettersol var klart den jag fick mest förtroende för. De tänkte på saker som de andra företagen inte ens nämnde. Rekommenderar!
Niklas
Solceller på Villa i Jönköping
Solceller på Villa i Jönköping
Väldigt duktig och kunnig personal. Det var även tydligt att de inte bara ville sälja utan hjälpa oss hitta den bästa lösningen för vårt hem. Supernöjda!
Göran & Mariella
Solceller på Villatak Wettersol
Solceller på Villatak Wettersol
Jättenöjd! De levererar otrolig kvalité i det de gör. Var proffsigt gjort, verkligen ordning och reda. Och snabbt gick det med!
Johan

Referenser

Hemma hos Johannes

Johannes har ett enormt engagemang för solceller, är en riktig pionjär, och det är en förmån att få ha honom som kund hos oss. Konversationen med Wettersol började för några år sedan när Johannes ville komplettera sin dåvarande solcellsanläggning med ett batteri för att lagra el, samt för att kunna driva huset på back-up ström.

Läs mer om Jönköping Energi

Jönköping Energi, det lokala energibolaget har en tydlig roll med visionen om att vara en god kraft för ett gott samhälle arbetar de för en hållbart växande kommun. Idag finns det stort behov av energi- och kommunikationslösningar, bland annat inom förnybar energi med solceller och hållbara transporter via elektrifiering.

Solceller installerat på villa

Få offert