Solceller i Jönköping

JOBBA HOS OSS

Wettersol växer ständigt och vi söker därför nya taggade personer som vill vara med på våran och våra kunders resa mot ett nytt, spännande och hållbarare liv. Är du driven, utåtriktad och längtar efter att få skapa skillnad där du går fram? Då är du den vi söker!

JOBBA HOS OSS

Wettersol växer ständigt och vi söker därför nya taggade personer som vill vara med på våran och våra kunders resa mot ett nytt, spännande och hållbarare liv. Är du driven, utåtriktad och längtar efter att få skapa skillnad där du går fram? Då är du den vi söker!

En härlig arbetsplats byggs av härliga människor.

På Wettersol letar vi alltid efter bra människor som är fyllda med idéer, kreativitet och ett driv att vilja vara med och förändra och förbättra. Människor som brinner för energiomställningen och vill göra något meningsfullt, och samtidigt ha riktigt kul på vägen!

Är du en av dem?

kick-off glada kollegor wettersol
Glada kick-off wettersol

Att jobba på Wettersol

På Wettersol är ingen dag sig lik. Våra dagar är fyllda av problemlösning, kreativa möten, häftiga produkter, kunder och väldigt mycket solceller. Vi jobbar tillsammans som ett Wettersol, där alla enheter är precis lika viktiga. Det är teamwork aka dreamwork på hög nivå som genomsyrar Wettersol. Det, tillsammans med ett riktigt härligt gäng människor som skrattar och löser utmaningar ihop. Sveriges bästa arbetsplats helt enkelt.

Vad utmärker Wettersol?

Solceller Jönköping

Innovationstänk

Wettersol grundades av tre innovatörer som brinner för att utforska och utveckla solenergibranschen. Har du hört om en ny produkt eller funderar på om X, Y eller Z kanske går att lösa? Då har det med stor sannolikhet även diskuterats innanför Wettersols dörrar. Det är otroligt inspirerande att arbeta i en miljö där alla ständigt tänker framåt och vill utveckla och förbättra det man redan jobbar med.

Kompetens

Kompetens är en av Wettersols grundstenar. Vi är unika i den kompetens vi besitter och trycker på vikten av kunskap i alla led hos våra leverantörer och medarbetare. Genom att ha varit i branschen i 5 år är vi även en av dem med mest erfarenhet inom vårt område, vilket har gjort att vi vet vad som fungerar och vad som inte fungerar. Vikten av kompetens i denna bransch kan inte nog understrykas och vi är stolta över att det är en av sakerna vi ständigt jobbar med.

Gemenskap

När teamet mår bra mår Wettersol bra. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål och ser till att ofta träffas på möten, luncher och andra aktiviteter för att bygga stark sammanhållning och ha roligt ihop. Gemenskap är en av de saker som företagsledningen tycker är viktigast, därför har vi en Trivselkommité vars uppdrag är att planera roliga aktiviteter där man får tid att umgås även utanför jobbet.

Glädje

Vi har väldigt roligt tillsammans! Både när vi arbetar och umgås är skrattet inte långt bort. I lunchrummet har vi högt i tak och vi pratar gärna om allt från meningen med livet till varför vi älskar solceller. En riktigt härlig och glad arbetsplats helt enkelt där du i princip alltid möts av ett leende från dina kollegor.

SPONTANANSÖK

Våra avdelningar

Wettersol har två huvudenheter, hantverksavdelningen och kontorsavdelningen. Dessa består utav elektriker, arbetsledare, montörer, säljare, projektörer, projektledare, affärsutvecklare, marknad, ekonomi, admin, logistik och service.

Eftersom företaget växer letar vi löpande efter nya stjärnor inom olika områden. Så är du en fena på el, montage projektering, projektledning, admin, ekonomi eller sälj och hade tyckt det var roligt att få spendera din vardag med ett gäng galna solcellsnördar som älskar att ha roligt på jobbet och få göra världen till en lite bättre plats – hör av dig så ser vi vilka möjligheter som finns, eller sparar ditt namn för framtiden. Skicka in en spontanansökan med CV & kort beskrivning om dig själv till jobb@wettersol.se.

Frågor?

Hör av dig till Jonas.

Delägare Jonas Gustafsson installerar solceller

Jonas Gustafsson

Montagechef

036-336 68 12

Få offert