Wettersol installerar solpaneler i Jönköping

Kontakta Oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för vidare konsultation. Tillsammans skapar vi lösningen som bäst passar ditt behov och hem.

Kontakta Oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för vidare konsultation. Tillsammans skapar vi lösningen som bäst passar ditt behov och hem.

Wettersol är din lokala solcellsleverantör i Jönköpingsområdet. På Wettersol värdesätter vi kunskap med målet att våra kunder ska känna sig trygga i att köpa solceller. Det uppnår vi genom att vara pålästa, lyhörda, och personliga i vår service. Vi utgår alltid från din unika situation när vi designar en solcellsanläggning som ska hålla i många år framöver. Du ska alltid kunna tjäna in din kostnad för solpanelerna!


För dig som planerar att köpa solceller i Jönköpings kommun med omnejd.

På Wettersol hittar du välutbildad personal med stor kunskap. De flesta av våra installatörer är utbildade Soleltekniker. En utbildning som finns tillgänglig här i Jönköping. Vi vet att en bra solcellsinvestering kräver att varje enskild kund får svar på sina frågor. Därför finns vi här för att hjälpa till. Vi brinner för att få se hela Jönköpings kommun med omnejd ta stegen mot att livnära sig på solenergi från solceller – för en mer trygg, ekonomisk, och säker framtid.

Vårt sätt att ta oss an ett solcellsprojekt är att prata, undersöka och ta beslut tillsammans med dig som fastighetsägare eller ägare av en jordbruksfastighet. Utan en ordentlig genomgång av dina förutsättningar går det helt enkelt inte att uppskatta en korrekt kostnad för dina solpaneler. Kontakta oss via formuläret här på sidan och beskriv sammanfattat dina behov. Vi återkommer till dig inom kort!

Personal

Marcus Åhlander

Säljare Företag/Lantbruk

036-3366820

Säljare Villa Wettersol

Kristofer Svensson

Säljare Villa

036-336 68 16

Jonas Gustafsson

Montage- & Serviceansvarig

036-336 68 12

Magnus Juvén

Produkt- och Tekniskt ansvarig

036-336 68 11

Rebecka Kontorschef Wettersol

Rebecka Carnander

Kontorschef, Ekonomi & Inköp

036-336 68 14

Eveline Marknadsansvarig Wettersol

Eveline Eskengren

Marknadsansvarig

0363300830