En Bättre Framtid

Vi vill inspirera och visa vägen på hur vi alla kan vara med och göra skillnad genom bättre val.

En Bättre Framtid

Vi vill inspirera och visa vägen på hur vi alla kan vara med och göra skillnad genom bättre val.

Ett annorlunda företag med kärnan i Jönköping.

Många säger att de vill förändra världen. Men det krävs insikt för att förstå att man måste börja hos sig själv. Därför startade vi, Magnus, Jonas och Christian, Wettersol AB. Vi ville skapa företaget som vi själva skulle vilja anlita som partner vid en så stor och viktig investering som solceller. Dessutom ville vi bygga den företagskultur som vi själva drömt om att få arbeta i, samtidigt som vi ville bidra med positiv förändring i vår närmiljö – på riktigt! ​

Vår dröm är inte att bli störst. Utan vår dröm och ambition är att varje dag arbeta för att fortsätta vara den bästa och mest kompetenta solcellsinstallatören i branschen. Vi tror på närhet till våra kunder och vill vara ditt solklara lokala installatörsval. Vi vill vara din guide, bollplank, och partner både innan, under och efter installation. ​

På Wettersol ger vi kunskap för klokare beslut och trygghet till efter beslutet. 
Tyvärr finns det många företag som erbjuder lösningar som inte håller hela vägen. Vi vet att det som är viktigt för ett lyckat resultat inte bara handlar om vilka produkter man väljer. Utan kunskapen installatören och systemdesignern besitter är avgörande för att du ska få en solcellsanläggning av högsta kvalité, elproduktionsförmåga, och hållbarhet.

Varför Wettersol?

  • Årets nyföretagare 2020 i Jönköping.
  • Kreditvärdering AA, vilket endast 5% av solcellsinstallatörerna i Sverige har!
  • All personal är utbildad och behörig. Både inom design, projektledning, planering, och installation.
  • Medlemmar i installatörsföretagarna. Kollektivavtalsanslutna.
  • Registrerat elinstallatörsföretag hos Elsäkerhetsverket.
  • Samarbetar med TUC Solelektrikerutbildningen och deltar i forskningsprojekt tillsammans med högskolan inom solenergiteknik.
  • Vi finns med kontor och lager i Habo, på Fanérgatan 18. Kom gärna förbi!
  • Många av oss som arbetar på Wettersol har egna solcellsanläggningar där vi testar och utvärderar olika lösningar för att du som kund skall kunna få riktiga råd baserat på erfarenhet.
  • Kunskap är vad Wettersol är byggt på. Vi är alltid uppdaterade med den senaste forskningen och nyheterna för att kunna ta de bästa besluten för våra kunder. Kontakta oss gärna med alla dina frågor så svarar vi gladeligen! Kalla oss nördar men vi älskar att snacka solceller!

Här gärna av dig med alla dina frågor!

Vi älskar att snacka solceller.

Magnus Juvén

Produkt- och marknadsansvarig

036-3366811

Jonas Gustafsson

Montage- och serviceansvarig

036-3366812