JOBB: SERVICEELEKTRIKER

VI SÖKER SERVICEELEKTRIKER


Wettersol AB söker en lösningsorienterad och erfaren serviceelektriker som vill bli en del av vårt elektrikerteam som idag består av tre mycket duktiga och erfarna serviceelektriker.

Tycker du precis som vi att solceller, växelriktare, batterilagring och elbilsladdare är själva hjärtat i den pågående elektrifieringen i samhället och något du vill arbeta med? Tveka då inte på att höra av dig! 

Om tjänsten: 

Du kommer ingå i vårt elektrikerteam som idag består av tre mycket duktiga serviceelektriker. Arbetsdagen är väl planerad och förbered av vårt kontorsteam för att din dag skall bli så smidig som möjligt. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande även om grundarbetet består av AC-installation av växelriktare, smartmätare, hushållsbatterier och elbilsladdare. Wettersol har fokuserat på mer avancerade system och det ingår ofta en del data, styr & regler i våra installationer. 

Wettersol lägger stor vikt vid yrkesstolthet och snygga installationer. Hos oss finns tid för att göra det lilla extra på installationerna och kundupplevelsen står i centrum för allt vi gör. 

I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt boka och kontakta kunder samt att gå igenom den färdiga anläggningen och dess funktioner med kunden. Du har egen servicebil och beställer självständigt det elmaterial du behöver för att lösa dina arbetsuppgifter.

Plats: Utgår ifrån Bankeryd utanför Jönköping. Wettersol arbetar främst i närområdet (max ca 1 timma restid från Bankeryd) och arbetstiden är flexibel efter vad som passar dig för att lösa uppdraget. 

Lediga jobb elektriker

Vi söker dig som har:  

  • A eller B-behörighet 
  • ECY-certifikat 
  • Körkort 
  • Van vid självständigt arbete & kundkontakt
  • Gillar kundkontakt 
  • Viss datavana 
  • Ska kunna läsa Engelska (alla manualer är på engelska) 
  • Meriterande att ha jobbat som serviceelektriker

Frågor?

Kontakta oss på jobb@wettersol.se eller Jonas Gustafsson på 036-336 68 12 eller jonas.gustafsson@wettersol.se.

Ansökan:

Maila CV till jobb@wettersol.se

Vi ser framemot din ansökan!

Delägare Jonas Gustafsson installerar solceller

Jonas Gustafsson

Montagechef

036-336 68 12

Få offert