Solceller installerat för företag. Öst/väst-ställ

Solceller för industri

Solceller för industri

Genom att installera solceller på industritak kan din verksamhet uppnå kostnadsbesparingar, minska miljöpåverkan, öka självförsörjning och stärka sitt hållbarhetsengagemang. Det är en investering som gynnar både din verksamhet och planeten på lång sikt. 

Vanligt för industrier i Sverige är att ha stora öppna takytor. Detta skapar en perfekt möjlighet för att installera solceller. Oavsett om er industri har papptak, gummiduk eller annat takmaterial finns det alltid en lösning.

Vi kollar på hur din elförbrukning ser ut, diskuterar hur den kan ändras framöver och ser över fastighetens förutsättningar. Därefter designas en solcellsanläggning som ger er största möjliga nytta sett till egenproducerad el och besparing. Kontakta oss idag och prata med experter på industritak.  

Kontakta Marcus så hjälper han dig!

Marcus Åhlander Säljare lantbruk industri Wettersol

Marcus Åhlander

Säljare Företag/Lantbruk

036-336 68 20

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Adress*
Vad är du intresserad av?*
Till vad?*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Investera i ett Pixii batteri och tjäna pengar

Behovet av energi ökar i rask takt och likaså kostnaden för el. På grund av detta blir optimering av energiförbrukning och möjligheten att få ut mer av din solcellsanläggning en viktig fråga. Pixii’s energilager hjälper dig att använda och spara energi på ett kostnadseffektivt sätt genom flera smarta funktioner.

Stor solcellsanläggning industri 500kW

Förnybar energi

Producera ren energi från solen och bidra till att minska koldioxidutsläppen och din industris totala klimatavtryck. Det signalerar en stark miljömedvetenhet och stärker ditt varumärkes rykte och attraktivitet. Utöver egenskapad el är också varumärkesbyggandet en vidare effekt när din industri installerar solceller.

God avkastning

Installationen av solceller ger en långsiktig avkastning genom minskade energikostnader och eventuell intäktsgenerering från överskottsel som säljs tillbaka till nätet. Genom att omvandla solens strålar till el kan du drastiskt minska dina energikostnader och frigöra kapital för andra viktiga satsningar.

ICA timmersdala repotage- närbild på montaget
Solceller företag industri stigamo

Producera egen el

Genom att producera din egen elektricitet från solen på din industri minskar du ditt beroende av traditionella energikällor och minskar därmed dina energikostnader på lång sikt. Överskott av energi kan också säljas tillbaka till elnätet, vilket kan generera intäkter för din verksamhet. 

Referenser

Kaminexperten i Bankeryd

Lars Holmer, ägaren av Kaminexperten, har gjort en imponerande satsning på solenergi! Med hela 252 solpaneler producerar Kaminexperten mellan 80 000 och 90 000 kWh per år – direkt från taket.

Bild på solceller till industritak

Marcus finns här för att hjälpa dig!

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Adress*
Vad är du intresserad av?*
Till vad?*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Marcus Åhlander Säljare lantbruk industri Wettersol

Marcus Åhlander

Säljare Företag/Lantbruk

036-336 68 20

Få offert