Solceller på industritak i Jönköping

Solceller för industritak

Öka lönsamheten och hållbarheten på ditt företag.

Solceller för industritak

Öka lönsamheten och hållbarheten på ditt företag.

Solceller till Företag

Öka lönsamheten och din hållbarhetsprofil. Köpcenter, livsmedelsbutik, tillverkande industri, eller bostadsrättsförening. Olika verksamheter inne i huset, men nästan alltid med stora och platta tak som ger goda förutsättningar för solceller.

Med solceller sparar ditt företag både pengar och minskar sin klimatpåverkan. De flesta kommersiella tak som industri-, köpcenter-, och lagerlokaler har stora takytor med bra förutsättningar för att producera stora mängder solenergi. Med rätt solcellsanläggning kommer din verksamhetens totala elkostnader minska drastiskt. ​

​Wettersol har mycket erfarenhet av installation på industritak och har satt upp paneler på många av företagslokalerna runt om i Jönköping med omnejd.

Vi kan solceller och håller vad vi lovar.

Genom vår kunskap kan även du vara säker på att din verksamhet kommer kunna drivas på solenergi under en lång tid framöver.

1. I stora solcellsprojekt agerar vi på Wettersol precis som i ett mindre. Allt handlar om husets behov. Hur ser din elförbrukning ut, hur kommer den att se ut framöver och hur hur designas en solelsanläggning som ger största möjliga nytta sett till egenproducerad el och besparing?

2. Två saker är särskilt viktiga när det gäller stora solcells-anläggningar. Produkterna vi sätter upp ska vara av högsta kvalitet och underhålls-kostnaderna ska minimeras. Solcellsanläggningen ska ge nytta, inte problem.

3. En solenergianläggning ska anpassas efter hur din förbrukning ser ut över dagen, timma för timma. Grunden i en lyckad installation som sparar pengar är att veta när på dagen du köper som mest el och därefter designa en anläggning utifrån detta. Vill du veta mer hur vi tänker – kontakta oss redan idag.

4. Vi säkerställer att din verksamhet är redo för att ta emot kommande innovationer inom solenergibranschen när vi bygger din anläggning. Du kommer att vara redo för morgondagens batteriteknik, energilagring, smarta integrationer och annat som står bakom dörren.

Upphandling

Wettersol har stor vana av att arbeta med upphandlingar av solelsanläggningar. Vi tar gärna rådgivningsuppdrag inför upphandling. Har ert företag planer på att investera i en långsiktig solenergilösning? Hör av er till oss så hjälper vi er med underlag inför upphandlingen.

VI VILL HJÄLPA DIG!

———

Varmt Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor om solcellsanläggningar och laddboxar till ditt företag!

Marcus Åhlander

Säljare Företag/Lantbruk

036-3366820

Fyll in nedan så kontaktar vi dig.