Solceller installerat på ett industritak av Wettersol i Jönköping

Industritak

Industritak

Köpcenter, livsmedelsbutik, tillverkande industri eller bostadsrättsförening. Olika verksamheter inne i huset – nästan alltid stora och platt tak på huset. En mycket bra yta för solpaneler.

I stora solcellsprojekt agerar vi på Wettersol precis som i ett mindre. Allt handlar om husets behov. Hur ser din elförbrukning ut, hur kommer den att se ut framöver och hur hur designas en solelsanläggning som ger största möjliga nytta sett till egenproducerad el och besparing?

Två saker är särskilt viktiga när det gäller stora solcellsanläggningar. Produkterna vi sätter upp ska vara av högsta kvalitet och underhållskostnaderna ska minimeras. Solcellsanläggningen ska ge nytta, inte problem.

En solenergianläggning ska anpassas efter hur din förbrukning ser ut över dagen, timma för timma. Grunden i en lyckad installation som sparar pengar är att veta när på dagen du köper som mest el och därefter designa en anläggning utifrån detta. Vill du veta mer hur vi tänker – kontakta oss redan idag.

Vi kan solceller och håller vad vi lovar. Genom vår kunskap kan även du vara säker på att din verksamhet kommer att kunna drivas på solenergi under lång tid framöver. Vi säkerställer att din verksamhet är redo för att ta emot kommande innovationer inom solenergibranschen när vi bygger din anläggning. Du kommer att vara redo för morgondagens batteriteknik, energilagring, smarta integrationer och annat som står bakom dörren.

Varmt Välkommen att kontakta mig med alla dina frågor om solcellsanläggningar och laddboxar till ditt företag!

Christian Friis

VD, KAM Kommersiella Fastigheter

036-3366813

Upphandling

Wettersol har stor vana av att arbeta med upphandlingar av solelsanläggningar. Vi tar gärna rådgivningsuppdrag inför upphandling. Har ert företag planer på att investera i en långsiktig solenergilösning? Hör gärna av er till oss så hjälper vi er med underlag inför upphandlingen.