Detta får du när du blir kund hos oss!

Idag finns det många solcellsinstallatörer att välja mellan, vilket är bra. På så sätt kan fler människor få solceller på taket. Men det gör det självklart även svårt. Vem ska man välja och hur vet man att de kan sin sak? Vi är stolta över att vara en av de första solcellsinstallatörerna i Jönköping. Vi har jobbat med komplexa system sen dag ett och har gjort otaliga tester på olika system. Det gör att vi idag vet vilka kablar, produkter, tekniker och montagesystem som krävs vid olika förutsättningar för att få ett så bra resultat som möjligt. Detta är något som man bara kan lära sig med tid, och något de nya företagen därför ofta missar. Så var noga när du väljer solcellsinstallatör! Det är komplexa produkter som kräver djup kunskap och förståelse kring både tekniken och elläran.

Vad får du när du blir kund hos Wettersol?

 • Hjälp av utbildad och extremt kunnig egenanställd personal
  All personal som möter kund är anställd och utbildad av Wettersol. Allt för att säkerställa att det som sker innan, under och efter montering av solpanelerna görs med högsta möjliga kvalité och av människor med stor kunskap.

 • Tillgänglig servicetekniker
  Vår alldeles egna Service-Simon är utbildad servicetekniker med elkunskap och problemlösningsförmåga utöver det vanliga. Om du som kund har några frågor eller om något krånglar finns han tillgänglig! Detta är en exklusiv förmån för Wettersols egna kunder.

 • Wettersols huvudfokus är det lokala – Jönköpingsområdet
  För att du dom kund ska kunna få bästa möjliga hjälp har vi valt att fokusera på att verka i Jönköpingsområdet. På så sätt får du en tillgänglig och trygg partner som alltid svarar när du ringer och kan hjälpa dig på kort tid. Då det lokala är så centralt i vårt företag tar vi alla våra beslut utefter vad som bäst passar våra lokala kunder. Vårt mål är alltså inte att bli störst i Sverige, utan vår dröm är att se hela Södra Vätterbygden drivas på grön egenproducerad solel.

 • All dokumentation i en pärm
  För att du ska kunna känna dig trygg med din investering vill vi hjälpa dig att förstå din anläggning när vi är färdiga med installationen. Därför får du en pärm med noggrant utvald information om din anläggning. En stämpel på att vi bryr oss om dig och att din anläggning ska fungera som vi lovat.

 • Vi står för arbetsmiljöansvaret
  Överlämnas inte arbetsmiljöansvaret till installatören kommer kunden stå som byggherre och riskerar då att vara den som tvingas betala böter eller t.o.m fängelse vid en ev. arbetsolycka. Målet är självklart att det aldrig ska hända, men ibland händer det oberäkneliga vilket kan resultera i att någon skadar sig. Då vill vi att du ska känna dig trygg och medveten om att vi är byggherre och tar fullt ansvar för det som sker på arbetsplatsen.

 • Erfarna i branschen
  En gång i tiden stod vi där du står nu, överväldigad av information och idéer om hur man ska gå till väga. Men efter fyra år av konstant hårt arbete och otaliga timmars research kan vi numera kalla oss erfarna solcellsnördar. Vi har till exempel insett att vi måste ha en egen testanläggning för att utvärdera olika systems pålitlighet och produktion. Vi vet vilka montagesystem som håller, vilka solcellstillverkare som konsekvent ger hög kvalité, och vilka växelriktare som passar bra i svenska förhållanden, för att vi har testat och utvärderat.

 • Wettersol drivs av solcellsnördar
  Företagsledningen består av tre riktiga solcellsnördar. De lever, andas och brinner verkligen för solenergi. Detta har smittat av sig till alla anställda och skapat en kultur av otroligt engagemang. Utan Jonas, Magnus och Christians hängivenhet till att lära sig mer om branschen hade vi aldrig varit där vi är idag!

 • Vi gör föranmälan och efteranmälan av din anläggning
  Vi kommer hjälpa dig hela vägen, från första kontakt enda tills anläggningen är påslagen och överlämnad. Vi hjälper dig med föranmälan och efteranmälan till nätägaren.

 • Endast de bästa komponenterna till våra kunder
  För att vi ska kunna leverera den trygghet vi förespråkar måste vi kunna lita på produkterna vi arbetar med. Vi vill vara stolta över de hantverk vi levererar, och då måste vi även ha högre krav på produkterna. Därför jobbar vi inte med de billigast möjliga komponenterna, utan säljer lite dyrare men klart bättre premium-produkter.
Wettersol gruppbild personal