Kick-Off

Semestertiderna är officiellt över och samtliga är tillbaka från lite välförtjänt ledighet. I samband med höstterminen får vi också välkomna en ny kollega, solcellsinstallatören Jonathan – så kul! Välkommen till oss. Vi rivstartade med en kick-off som bestod av utbildning och paintball, den ultimata mixen. Nu är vi fullt kittade för en grym höst med fullt ös!


I fredags körde vi utbildningsdag med hela gänget på Wettersol. Förmiddagen bestod av utbildning för alla olika parter inom företaget. Även en erfaren likväl nyanställd behöver påminnas och rustas i hur vi tillsammans ska bibehålla den goda kvalité våra kunder väljer oss för, även när behovet efter solceller är enormt.

Eftermiddagen fylldes av aktiviteter hos Camp Extreme i Habo. Pilbågsskytte, paintball och andra aktiviter bjöd på skratt och fina hejaramsor. Lag MB kammade hem vinsten efter starka prestationer i flera grenar, vi säger givetvis stort grattis till dem!

Solceller är väldigt kul, men att få spendera kvalitétstid med sina kollegor är väldigt väldigt kul!

Är du elektriker, montör eller projektledare inom bygg/el och sugen på ett nytt jobb? Tveka inte på att höra av dig till oss! Vi vill gärna träffa dig.

Gruppbild alla anställda wettersol
kick-off glada kollegor wettersol
Glada kick-off wettersol
kick-off glada kollegor wettersol

Jonathan solcellsinstallatör

Välkommen Jonathan!

Vi vill även ta tillfället i akt att presenter en av våra nya kollegor, Jonathan. Vi ser fram emot att lära känna dig bättre och se dig växa i din roll som solcellsinstallatör hos oss. Hälsa gärna på honom när han är ute hos dig och monterar dina solceller!

lev på solenergi