Sänk dina elkostnader med en smart värmepump

Kalle Edblom på Wettersol visar värmepump

Vi är glada att meddela att Wettersol numera installerar bergvärmepumpar och jordvärmepumpar till villor samt bostadsrättsföreningar i Jönköping. Är målet att ha 0 kronor i elräkning räcker det nämligen inte att bara installera solceller. Det är en resa med flera steg som inkluderar solceller med batteri, men även smarta värmepumpar och smart styrning.

PRODUCERA

Solceller producerar grön el helt gratis

Lagra

Batterier lagrar elen till när den behövs som mest

SPARA

Smarta värmepumpar sparar el och håller ditt hem varmt

STYRA

Stödtjänster generar pengar och styr din elförbrukning

Många kronor att spara

I många svenska hem står en värmepump och tuggar dag in och dag ut för att värma upp huset i vårt kalla klimat. På grund av att uppvärmning av hus och varmvatten är den största förbrukaren finns det också många kronor att spara i elkostnad beroende på vilken värmepump man väljer. Ska man välja en “dum” utbytespump utan finesser och funktioner eller ska man välja en smart värmepump redo för framtidens timdebitering och effekttoppar? 

Vi på Wettersol ser annorlunda på din elräkning än de flesta andra i vår bransch. Vårt mål är att du ska ha 0 kronor i elräkning. För att hjälpa dig på denna resan erbjuder vi inte bara solceller och batterier utan även värmepumpar och smart styrning.

20 års erfarenhet av värmepumpar

Vi har anställt Kalle Edblom som driver VVS-teamet på Wettersol. Kalle har arbetat i VVS-branschen i över 20 år och är specialiserad inom optimering och injustering av värmesystem. Detta gör att vi kan hålla samma kunskap, kvalitet och engagemang om värmepumpar som solceller och batterier. För Wettersol kommer alltid vara det nördiga företaget, med fokus på helhetslösningar 

Kalle Edblom, specialiserad på optimering och injustering av värmesystem.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Adress*
Vad är du intresserad av?*
Till vad?*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.