Vi välkomnar 1, 2, 3… nej 20 nya stjärnor till Wettersol!

Semestrarna närmar sig och vi lämnar en spännande period bakom oss. Trycket på solceller har aldrig varit så högt som under 2022, och när efterfrågan ökar vill vi givetvis göra allt vi kan för att möta behovet. Därför är vi så glada att vi senaste året blivit dubbelt så många Wettersolare!


Efter en intensiv vinter och vår är sommaren här, och vilken rolig resa vi fått vara med om. Vi har hjälpt hundratals kunder till ett smartare liv på solenergi, med tusentals solpaneler med tillhörande batteri och elbilsladdare utspridda runt om i Vätterbyggden. Men det som gör oss gladast är alla Wettersolare vi får göra detta tillsammans med. Under senaste året har vi mer än dubblat personalstyrkan och välkomnat ett fantastiskt gäng solcellsstjärnor till oss!

Trycket på ett liv med bättre energi i vardagen fortsätter, och vi är otroligt taggade inför sommaren och hösten. Är du montör eller elektriker och drömmer om nytt jobb på ett växande bolag, där härlig gemenskap är i fokus? Varmt välkommen med din intresseanmälan till jobb@wettersol.se