Vinnare av Gasellpriset 2023

Igår nådde vi en stor milstolpe som företag! Vi fick ta emot Gasellpriset som vinnare i Jönköpings län. ”Det känns helt fantastiskt!”.

Att stå som vinnare av Gasellpriset 2023 innebär att Wettersol är ett av de mest snabbväxande bolagen i Jönköpings region just nu. För att bli nominerad som ett Gasellföretag genomgås en helhetsbedömning av bolagets finanser och omsättning, enligt Dagens Industri är det mindre en 1 procent som uppfyller kraven.

Det här priset är framför allt ett kvitto på att det lagarbete som vi och våra medarbetare på Wettersol gör varje dag är framgångsrikt. Självklart är det roligt att andra uppmärksammar vår resa också.

Magnus Juvén, VD Wettersol

Gasellvinnare 2023

Att bli utsedd till Gasellvinnare är inget vi medvetet har stävat efter. Denna utmärkelse är ett bevis på att vårt arbete och vår hängivenhet lönar sig. Vi är otroligt tacksamma för det förtroende som våra kunder har visat oss.

Wettersol vinnare av Gasellpriset 2023
Wettersol vinnare av Gasellpriset 2023

Framtiden för Wettersol

Nu ser vi fram emot att hjälpa våra kunder med helhetslösningar för deras energianvändning. Vi vill kunna erbjuda våra kunder möjligheten att producera sin egen el via solceller, lagra elen via ett batteri samt spara och styra över sin energiförbrukning via vår senaste satsning inom värmepumpar och energioptimering.

 

Reportage i Dagens Industri (DI)

”Försäljningen av solceller dalar. Men för Wettersol – årets Gasellvinnare i Jönköpings län – är utmaningen en annan:

”Det svåraste just nu är att prioritera rätt bland alla möjligheter”, säger Magnus Juvén, vd.”….