Wettersol rekommenderar markstÀll

Har du mark som du inte vet vad du ska göra med? DÄ har du en fantastisk möjlighet att bli din egen solelsproducent! Förra veckan var vi och byggde ytterligare ett markstÀll hos en kund, denna gÄng i fina Lidköping.

Vad Àr ett markstÀll?

Det Àr i princip samma sak som en solcellsanlÀggning pÄ tak, fast helt enkelt pÄ marken. Det Àr en riktigt bra lösning om man inte har en tillrÀckligt stor takyta för att uppnÄ önskad energiproduktion, om ens tak Àr skuggad av exempelvis nÀrliggande byggnader och trÀd, eller om du har mark som du vill göra nÄgot smart och hÄllbart utav. En stor fördel Àr att du vid montage kan vÀlja bÄde solpanelernas riktning och lutning för att fÄ bÀsta effekt.

Denna kund

Hos denna kund anvÀnde vi 405W Phono Solpaneler med en total installerad effekt pÄ 14,6kW och vÀxelriktaren Sungrow SH10. För montage anvÀnde vi markstÀll frÄn Mapab, en bra och rejÀl lösning som hÄller.

Intresserad av markstÀll till din gÄrd?

VÀlkommen att kontakta vÄr sÀljare Marcus sÄ hjÀlper han dig frÄn start till mÄl!

Marcus Åhlander SĂ€ljare lantbruk industri Wettersol

Marcus Åhlander

SÀljare Företag/Lantbruk

036-336 68 20

Solceller till lantbruk. Solceller att sÀtta pÄ marken. MarkstÀll med solceller i Jönköping. Solpaneler pÄ grÀs. Solceller Jönköping. Stabila solpaneler. BÀsta solcellerna.