Wettersol firar 5 år i Jönköping!

Den 1 juni 2018 monterade Wettersol sin första solpanel. Det är nu 5 år sedan. Vilken resa! Idag är vi fler härliga Wettersolare än vad vi då vågat drömma om. Otrolig kompetens inom el, montage och produktutveckling – och tusentals solpaneler installerade runt om i hela Jönköpings- och Västra Götalands län. Det firade vi tillsammans med alla Wettersolare på företaget förra veckan, den 1 juni.

Wettersol fyller 5 år, gruppbild

Highlights

Det är så roligt att vi haft möjligheten att anställa experter inom både lantbruks-, industri- och villamontage av solceller. Detta gjorde att vi tidigt kunde installera solceller på både stora industrier, vackra gårdar och mysiga hem – och hjälpa många familjer och företag i Jönköping börja leva ett liv på solenergi. Det är fantastiskt att känna att man får vara med och hjälpa kunder få lägre elräkningar, bli mindre beroende av det ostabila elpriset, samtidigt som de gör en viktig och smart investering med hållbarhet och vår planet i fokus. Blir lika glad varje gång jag träffar en nöjd kund som säger att de varmt rekommenderar oss till andra! Sedan är vi självklart väldigt stolta över alla våra Wettersolare. Det är en lyx att få umgås och arbeta med dem varje dag. Ett otroligt gäng! – Jonas Gustafsson, Montagechef och medgrundare Wettersol.

Wettersol fyller 5 år, Jonas i partyhatt som precis tagit lite tårta.
Viktiga lärdomar

Det finns inga genvägar. Man behöver testa testa testa, och utvärdera, analysera och jämföra alla produkter innan man erbjuder dem till kund. Det är lika viktigt oavsett om det handlar om en skruv, kabel, montage eller solpanel… Det ska vara kvalitet i alla led, annars kan problem uppstå som påverkar kunden – & givetvis oss. Vi brinner för att hjälpa kunden och ser till att leverera så bra solcellsanläggningar som möjligt. Vi är tacksamma att vi har de bästa kunderna som vi gärna hälsar på och pratar solceller med när vi möts i affären eller på stan. Men för att nå dit finns somsagt inga genvägar. Våra ledord ”Kvalitet, Kunskap & Engagemang” agerar daglig vägkompass i alla våra beslut. – Jonas Gustafsson.

Framtiden

Wettersol drömmer om att få se alla villor, företag och lantbruk i Jönköping med omnejd gå före i energiomställningen och visa vägen med smarta kompletta energisystem. Solceller är bara början. Med solel som grund kan mycket spännande hända! Vi är taggade på att få ta med er på den resan. ☀️

Tack till alla som varit med oss på vår resa hittills – både kunder, samarbetspartners och anställda. The best is yet to come!

Wettersol fyller 5 år, två Magnus håller ett tal.
Wettersol fyller 5 år, glada solcellsmontörer i partyhatt.
Wettersol fyller 5 år, glada solcellsmontörer i partyhatt.
Wettersol fyller 5 år, bild på bordet med tårtor, fika och dricka
Wettersol fyller 5 år, glada kollegor som äter tårta