Wettersol fortsätter växa & köper ny lokal!

Världen förändras och likaså gör vi. För att kunna möta efterfrågan och ge alla hushåll i Södra Vätterbygden de bästa förutsättningar för att ställa om till grön energi fick även vi tänka nytt. Låt oss presentera Wettersol 2.0 ☀️

WETTERSOL FLYTTAR TILL STÖRRE

I september fick vi äntligen nycklarna till vårt nya kontor! Under året som gått har vi snabbt växt ur våra lokaler, och vi säger därför hejdå till Habo och hej till Bankeryd och våra nya 4500 kvm. Vi är otroligt glada, taggade och förväntansfulla att fortsätta utveckla Wettersol och utmana dagens sätt att tänka på. Renoveringen är i fullgång och vi drömmer om att få fortsätta sprida Wettersolkulturen där vi går fram. Nu ska vi fylla lokalen med premiumprodukter, otrolig kompetens, spännande projekt och många fler härliga kollegor! Hoppas du vill följa med oss på den resan. Vi räknar med att flytta hela verksamheten till Bankeryd i början på 2023. Tills dess fortsätter vi montera solceller i full fart på villor och företag i och runt Jönköping.

Rendering av Wettersols nya lokal i Bankeryd

STATUSUPPDATERING MED VÅR VD, MAGNUS JUVÉN

Hur ser du på Wettersols framgång? Vad är unikt med Wettersol?

Jag tror att det som skiljer oss från andra aktörer är att vi verkligen brinner för solceller, vilket har resulterat i en stor kompetens hos alla våra anställda. Vi ser till att ständigt lära oss mer för att vara den bästa och mest kompetenta solcellsinstallatören i branschen. Detta är viktigt i och med att vi är en lokal firma. Vi vill kunna möta alla våra kunder med glädje och stolthet när vi handlar i matbutiken, och då krävs hög kvalité i både produkter, genomförande och service. Så vårt kundfokus ihop med att vi har hög yrkesstolthet i det vi gör tror jag gör Wettersol unikt. 

Wettersol växer, vilka nya kompetenser vill ni få in i företaget? 

Vi söker både fler elektriker, montörer, projektledare, och projektörer! Vi är i ständig expandering så om du är sugen på att få jobba i en superrolig bransch tveka inte på att höra av dig till oss jobb@wettersol.se

Vad ska man tänka på när man köper solceller?

Vem som installerar din solcellsanläggning är faktiskt nästan viktigare än vilka produkter som ingår. Vem är det du gör affärer med? Kolla upp bolaget och vem som ligger bakom. Se till att installatören har funnits i branschen ett par år, då det finns saker som man bara kan lära sig genom att ha gjort ett antal hundra anläggningar. Företaget skall också vara registrerat hos Elsäkerhetssverket för att vara behörig att installera elproduktionsanläggningar. Kolla även vad som gäller om din anläggning behöver service. Här märker vi att många som köpt anläggningar av olika företag inte får den hjälp de behöver och då kontaktar oss för hjälp. Wettersol har idag endast servicepersonal för sina egna kunder, så välj en installatör som du får förtroende för och som kan svara på dina frågor.  Ett sista tips är att inte välja en säljare som ger dig tre dagar att lämna svar. Det är inte seriöst och gynnar inte dig som kund. Det finns alltså all anledning att göra sin research noga inför ett solcellsköp!

Vi ses på Tallvägen 4!

Magnus Juvén Porträtt VD Wettersol