Wettersol presenterar samarbetspartner vid takbyte

Wettersol är glada att vi har Bankeryds takläggare som samarbetspartner när våra solcellskunder har ett behov av att byta sitt gamla tak i samband med installation av solpaneler.  

Spara pengar genom att samköra takbyte och installation av solpaneler 

Tack vare ett nära samarbete mellan Wettersol och Bankeryds takläggare kan vi reducera kostnader för ställningsbygge och på så vis erbjuda billigare installationer av solceller och takbyte för villaägare.  

Solpaneler har lång livslängd, har ditt tak det? 

Eftersom solpanelerna Wettersol installerar ska sitta på taket i 30 år är det också viktigt att takkonstruktion och ytskikt är i gott skick vid installation. Behöver taket bytas under solpanelernas livstid riskerar kunden att betala en extra kostnad för nermontering och uppmontering av solpanelerna för att möjliggöra takbytet.  

Vilka tak byter Bankeryds takläggare? 

Bankeryds takläggare har expertkompetens på byte av Betonpannor, tegelpannor, papptak och plåttak. De använder sig endast av produkter med kända fabrikat från de ledande leverantörerna. Eftersom ditt nya tak ska hålla i många år används endast de bästa produkterna.  

Villa i Jönköping med nya betongpannor
Villa i Jönköping med nytt papptak
Villa i Jönköping med bytt tak och solceller

Gratis platsbesök

Wettersol gör mer än gärna ett platsbesök tillsammans med Bankeryds takläggare ifall du behöver byta tak och installera solpaneler.  

Kontakta våra säljare för att få svar på dina frågor om takbyte och solpaneler!

Säljare Villa Wettersol

Kristofer Svensson

Säljare Villa

036-336 68 16

Daniel Säljare Wettersol

Daniel Mattsin

Säljare Villa

036-333 62 80